Alla inlägg den 18 januari 2007

Av Suss - 18 januari 2007 22:55

Ska det vara så förbannat svårt att hitta det där nedrans adapterbandet? Jag och Mallie kom in på något samtalsämne så att jag började berätta om en massa saker jag gjorde när jag var liten. Berättade att pappa filmat mig och brorsan rätt mycket när vi var små och då blev ju Mallie såklart sugen på att få se de där filmerna. ;) Sedan kom ju såklart frågan om det fanns någon film från när Jonna var liten. Ikväll tog jag tag i saken och letade upp en massa band, hittade hela 14 st som var av intresse men nu är problemet att det bara är sådana där små band som man spelar in på i videokameran..behöver ett adapterband som alltså kan spela upp det man spelat in i videon. Jag och mamma har sökt det i över 1½ timme nu men helt lönlöst, vi hittar det inte trots att vi sökt i vartenda litet skåp vi kunde tänka oss att det kan ligga i. Det kanske slutar med att man får köpa ett nytt, frågan är ju bara vad det kostar... Värt att ta reda på!

Av Suss - 18 januari 2007 14:07

Tyvärr har jag inget roligt att bjuda på just nu...Sitter ute hos päronen, de är i hallen och tapetserar medan jag bara latar mig så mycket som det går. Skjutsade iväg farmor förut på PRO-möte. Hon är då med på allt...Tog med min externa hårddisk hit så nu sitter jag och stjäl lite filmer från bror. Lite smart måste man ju vara...fast han ska få hela första säsongen av Prison Break från mig också, han måste ju bara se det... ;)

Av Suss - 18 januari 2007 00:30

Som ni kanske vet har jag ju blivit kallad för "Barret" sedan jag kom hem från Motala. Kussen, självklart med den överlägsna humorn, kom igår (måste jag ju säga nu när klockan passerat 00.00) på ett nytt smeknamn för Malin, min granne. Så simpelt som "Granen". Kallar ju henne som oftast grannen annars. ;) Såå...detta innebär ju nu då att vi är "Granen" och "Barret" på 51 C. Och garvade gjorde jag som FAN! =) Meeen guuud...nu tändes ännu ett ljus för mig, bara sådär...Vi bor ju fan i "Gran"lo med!

Ovido - Quiz & Flashcards