Alla inlägg under november 2007

Av Suss - 6 november 2007 22:31

Varför i hela friden skall man alltid fastna framför dumburken? Jag som planerade att ligga i soffan och glo på TV hela kvällen. Men blev inte så mycket av den varan. Och nu ska jag gå och lägga mig.

Blir väldigt spännande att se om de bytt säkringen på min motorvärmarstolpe så att jag på morgnarna kan vara säker på att bilen är varm och inte så isig. Det är faktiskt inte så trevligt.

Av Suss - 4 november 2007 00:25

Jag förundras över hur tiden kan gå så fruktansvärt fort. Det känns som att sista dagen på förra inneveckan var för kanske en vecka sedan men det har gått redan tre! Och på måndag är det dags igen. Föreläsningar så att man somnar, dock ingen tenta och tur är väl det. Den kommer v. 50 istället. Och v. 2. Jippi!

Idag har jag varit ute hos päronen i princip hela dagen. Storebror, hans sambo med respektive barn kom också dit så idag har jag fått ännu mer underlag för min rapport, jag har hjälpt Amina och Allix att klä på dockor och lekt "jaga". Man blir som barnet igen. ;) Jag har även satt vid kylskåpet med Victor och lekt med magnetbokstäver och där upptäcker man sådant som man nu läst om i kurslitteraturen. Victor, som börjat i första klass nu i höst och är i full gång med läs- och skrivinlärningen skulle stava till "ishockey" med bokstäverna. Men det blev ju charmigt nog inte helt rätt om man skall gå efter stavningens alla principer... "ISHKI". Men går man efter bokstavsnamnen ser ni ju själva att detta är himla rätt. Jag tycker att det här är skitfränt. Och jag kommer förhoppningsvis också få uppleva sådana här fräna upplevelser måååånga fler gånger i mitt liv. =)

Nu ska jag sortera smutstvätt och sedan gå och lägga mig. Hoppas ni haft en trevlig lördag.

Av Suss - 2 november 2007 23:44

Då var fredagen överstökad. Stått ute och frusit i över en timme på jobbet. Segt som fan. Gick i cirklar för att hålla mig varm men hjälpte inte så mycket.


Har nyss kommit hem från Max. Jonna tyckte jag skulle komma dit, men åkte inte dit för att äta utan mest för att vara sällskap. Det var jag, Jonna, Johan och Niklas som även skulle festa sen. Fjärde helgen i rad eller nåt? ;) De två långa sakerna, som Jonna kallar dem.

Igår när jag åkte hem med brorsan från hockeyn hade han två arbetskompisar med sig. Firman hade varit och käkat och så innan matchen. En utav hans arbetskamrater, en gubbe...var lite full. Satt och svamlade hela tiden. Sedan skulle han in på Statoil och köpa cigaretter. När han kom tillbaka till bilen beklagade han sig över "pälsdjuren" som stod före honom i kön. Det var tydligen några fruntimmer som stått före och velat om vad de skulle ha för korv och om det skulle vara senap eller ketchup på dem. Jag bara skrattade jag. Pälsdjur. Är det så man ska kallas i framtiden? ;) 


Det värsta är att det snöar... =( Ryktas om att det skall komma snö imorrn också. Tur man har snöskorna på bilen.  

Av Suss - 1 november 2007 23:55

Då har man varit på årets första hockeymatch. Timrå - Djurgården. Typ den sämsta match man kunde se men allra sämst var nog fan domaren. Vilken nöt alltså! Det slutade med vinst, 2-1 efter förlängning men det satt jäkligt långt inne. Var tydligen väldigt svårt att få in pucken idag. Anyway...

Igår skedde det ett under... Jag har sedan jag var kanske 5-6 år varit allergisk mot katter. Har inte kunnat befinna mig i ett hus eller en lägenhet med katthår utan att få kliande ögon och bli toktäppt i näsan. Men igår då jag var uppe hos mamsens och papsens grannar, som har 3 katter, och gjorde matteaktiviteterna med två ungar, satt jag förövrigt på golvet i ca 3 timmar och hade en katt liggandes i den 2-åriges säng i samma rum. Men jag kände inte av en endaste katt! =) Har man inte varit med om detta på 16-17 år då är man lycklig. =) Kanske har de där kaninfodret gjort något bra trots allt! :P

Ovido - Quiz & Flashcards