Alla inlägg under oktober 2007

Av Suss - 16 oktober 2007 21:35

...att man blivit förkyld... eller rättare sagt blivit smittad av en som var förkyld. ;) Nu sitter man och snorar så näsan blir alldeles sårig. Men det värsta är nog att jag har ont i halsen...och rädslan över att det skall utvecklas till halsfluss eller något värre som halsböld. Numer är jag alltid rädd för detta, minsta lilla jag känner nåt ont i halsen.

Imorrn ska jag in till Timrå och lämna in mamsens bil på verkstaden. Fixa ABS-bromsarna som inte funkat på ett år nu. Under tiden blir det väl att man får släpa med sig kurslitteratur till bibblan och plugga lite där.

Av Suss - 15 oktober 2007 21:20

Torsdag nästa vecka kommer Mallster hit med sin rullator. ;) Ska bli så kul, synd hon måste se upp på dansgolvet så att hon inte kör över någon stackars själ. Haha! Men det skiter jag fullständigt i så länge hon inte kör över mig. :P Skämt och sido... Saknar dig vännen. Det var 3 månader sedan nu, och du kommer ju en månad tidigare än vad jag räknat med. Så jäkla roligt vi ska ha det. Supa med ev. Jonnas jobbarpolers. ;)

Idag har jag och Jonna varit ute i Tynderö. Hon bytte till snöskor på sin bil. Sedan blev båda så sugna på tacos att vi var tvungen att åka på Maxi och inhandla vår middag. Väl där blev jag mest förvånad över att jag träffade på Andreas, Ninas kompis, som tydligen också börjat där för inte så länge sedan. =) Sen drog vi hem till mig och åt oss mätta så man var rent av spyfärdig. Kollade på "Första, andra, tredje" då de var i Sundsvall och nyss har Jonna åkt hem.

Av Suss - 15 oktober 2007 00:38

Ja den filmen gav jag ju upp innan den ens börjat. Haha! Blev Friends with money istället men vill väl påstå att den inte var så jäkla bra den heller. Men den fick mig att bli tröttare än vad jag redan var och nu blir det lite gnugg på nötterna och kramas med kudden.

Guten Nacht!

Av Suss - 14 oktober 2007 22:42

Eftersom jag antar att det var min käraste kära vän Malin som kommenterade mitt inlägg här nere så ursäkta mig, det skulle stå "Gräsklipparmannen" men jag var väl helt enkelt lite trött för att tänka klart... Eller som man också skulle kunna säga: "Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker." ;)

Nu sitter jag här, det är söndag kväll, jag har bestämt mig för 1½ timme sedan att jag skulle se en film men har liksom inte kommit igång med det ännu. Ska i alla fall se Sicko så får väl se vad det är för någe.

Idag har man gjort ett besök hos föräldrarna... Där fick man riva tapeter, flytta möbler och fixa och dona med jobbansökningar. Sedan brorsan flyttade hemifrån i mars eller när det var så har de tapetserat och om lagt nytt golv i hallen, de har tapetserat om i sitt sovrum och nu idag har de tapetserat om i vardagsrummet. Faktum är att hela nedervåningen blivit i princip nyrenoverat under 1½ års tid, skulle man kunna säga. Även Jonnas föräldrar passade på att renovera när både hon och Krillmeister var utflyttade... Ett sådant trångt kök som de haft i alla tider, sedan när de blir ensam är det dags att förstora. Ja herregud, det verkar vara då det passar. ;)

Av Suss - 13 oktober 2007 10:40

Dagen man har väntat på sedan i måndags när skolan började. Nyss vaknat och säger precis som jag sa till Mallie... Känns som man har kinesögon. ;) De känns ihopklistrade.

Började precis lyssna på Kents nya album, måste ju ladda inför konserten! ;)

Av Suss - 11 oktober 2007 18:58

Det ska då vara helvetes jävla skit att snö ska komma från himmelen redan 11 oktober. Jag tycker inte om vinter. Och än mer deprimerad kommer jag väl bli i slutet av nästa månad då folk börjar plocka fram sina ljusstakar. Nää fyy fan!

Idag körde jag förbi traktormannen när jag åkte hem från skolan. Haha! Måste erkänna att det såg lite kallt ut. Ja, vilket pucko tänker då jag. Han hade väl ändå kunnat påbörja den där turen lite tidigare tycker jag...


Ikväll ska vi spöa Mora då! :)

Av Suss - 11 oktober 2007 15:25

Som vanligt blir det väldigt dåligt med bloggande under mina inneveckor, men det får ni vänja er med för man har inte ork. Har nyss sovit ett par timmar, nu är det bara 4 timmar imorrn som skall överlevas. Sedan helg, helg, helg!

Tyvärr blev det inte mer än så här nu. Ska kolla på Prison Break, Greys Anatomy och Heroes...får se om jag orkar/hinner dra alla. :P

Av Suss - 9 oktober 2007 22:45

...det är det när mina kläder i garderoben ut mot väggen mot parkeringen är kalla! Har nått den punkten nu. Hela sovrummet är mycket svalare...

Ovido - Quiz & Flashcards