Alla inlägg under oktober 2007

Av Suss - 21 oktober 2007 23:48

Vill ni se en spännande, brutal film som definitivt får en att hoppa till ett flertal gånger, då ska ni kolla på den norska filmen Fritt Vilt. Rätt hyfsat bra film faktiskt, i alla fall för att vara norsk. ;) Sedan kan jag passa på att tipsa om ännu en norsk film när jag ändå är igång, Villmark. Enjoy!

Av Suss - 21 oktober 2007 16:04

Nu har vi kommit till stadiet hosta.

Igår blev det myskväll med Jonna hemma hos henne. Jag for in till Birsta lagom till hon slutade jobbet, därefter inhandlade vi mat för kvällen: fläskfilé, klyftpotatis och grönpepparsås. Blev därtill även lite avocado+guacamolemix, tortillachips med chilismak och choklasmousse till efterrätt. Vi åt och blev alldeles för mätta men ändå proppade vi i oss en massa efterrätt och godis efter maten. Sedan såg vi de två senaste Beck-filmerna. Vid 23.30-tiden dök 3 av Jonnas arbetskompisar förbi, de skulle förfesta och sedan gå ut. Det hela började med att de försökte få oss att komma bort till dem med det slutade med att de kom bort till oss. Var rätt skoj. Jag var nog inte hemma förrän närmare 01.30 och då blev det stört i säng med en gång.

För att gå till något annat... Jag har ju alltid klagat på mina grannar som bor under mig att det stinker rök i trappuppgången p.g.a dem och att de röker inne. Nu har jag fått ännu en anledning för att klaga, men på en annan granne, nere på bottenvåningen. Senaste tiden man gått förbi där, t.ex när man ska till tvättstugan, dit jag sprungit ett antal gånger idag, så luktar det kattpiss. Jag som till och med är jätteförkyld nu känner kattpisslukten. Jag håller andan varje gång jag passerar dörren.

Nu ni kära barn, nu ska jag plugga.

Av Suss - 20 oktober 2007 00:19

Ni får ursäkta mig men jag har verkligen inget vettigt att skriva nuförtiden. Vad vill ni att jag ska skriva om? Ge mig lite tips...
Lite tomt i min hjärna, är liksom bara det "gamla vanliga" som sker dag ut och dag in. Händer inget oförutsett i mitt liv nuförtiden.

Nu när man som mest bara vill gå och lägga sig så kan man inte för att man lovat att hämta lillebror hos en kompis i Sörberge. *suck*

Av Suss - 18 oktober 2007 23:24

Nu börjar inbilla mig om att halsen börjar på att bli sämre... Fan detta sitter i psyket...

Av Suss - 18 oktober 2007 10:34

Latheternas lathet! Det är inte bra att ha hemmaveckor med litteraturstudier för motivationen till att läsa försvinner till stor del. Tur den där rapporten finns till hands att skriva. Och jag har löst problemet med fältstudien tillsammans med Bengaa. Jag som grubblat så.

Strax ska jag åka och sätta på snöskorna på bilen. Sprillans nya!

Av Suss - 17 oktober 2007 23:55

Grejt! Nu har jag lock för öronen också! Hör sämre än vad jag redan gör i vanliga fall. ;) Sedan är det alltid lika trevligt med en 5-7 nysningar i rad. Då vet man att man lever. 


Satt och spanade lite på aftonbladet.se och upptäckte ju att faktiskt Carro Klüft och Patrik Kristiansson nu gift sig. Visste ju att det var på G men inte när. Och det jag blev lite förvånad över...måste jag ju säga...var att Patrik tog Carros efternamn och inte tvärtom. Det är ju inte så vanligt här i Sverige i alla fall. Det är bra att det finns folk som inte följer det "normala".

Av Suss - 17 oktober 2007 23:11

Det var då bland de sämsta matcher man kunde se. Fy fasen vad Sverige var dåliga! Har varit hos A ikväll och kollat på fotbollen. Gått och snytit mig flertalet gånger i timmen och ser numer ut som Rudolf.


Ja det var ungefär det som hänt sedan sist... 

Av Suss - 17 oktober 2007 12:23

Det har inte varit mycket till kvalitativ sömn i natt. Har vaknat stup i ett. Igår när jag la mig droppade jag lite Oleum Basileum på kudden och i natt när jag vaknade och kände doften ångrade jag mig rejält. Men får hoppas att det hjälper.

Idag har man varit på verkstaden med bilen i hopp om att få ABS-bromsarna att fungera som de ska igen. Men åter åkte man dit HELT i onödan. Fel givare hade beställts hem så nu måste jag dit på måndag igen. =( Under tiden bilen var på verkstaden helt i onödan satt jag och ugglade med kurslitteratur på Timrå bibliotek, så lite nytta har man gjort under dagen iaf. Nu sitter jag och funderar lite kring fältstudien till rapporten. Försökte ringa Bengaa men det enda jag hörde var några tangenttryckningar och sedan lades det på. Skumt.


Det kommer att gå åt många näsdukar idag... 

Ovido - Quiz & Flashcards